Resan till Glömskans land

Oliver och Agnes letar i snön efter något de glömt bort. Blåa fotspår leder dem till en stjärna som fastnat i en tall. Det är porten till Glömskans land där alla minnen finns begravda. Vad är det som Oliver och Agnes glömt bort och varför är det farligt att viska?

Alla sagokalendrar >>

Kapitel 1

resan-till-glomskans-land

Oliver och Agnes kröp runt i snön i den mörka skogen. Det var tidig morgon och solen hade inte gått upp än. För en stund sen låg de i sina sängar och drömde om snögubbar. De hade drömt samma dröm båda två och mitt i drömmen hade en röst sagt till dem: ”Ni har glömt bort något mycket viktigt. Ni måste vakna nu och ge er ut och leta rätt på det. Allt hänger på er.”

forsta-kapitlet-resan-till-glomskans-landDe hade klivit ur sina sängar och tagit sig ut i snön. Oliver och Agnes hade ingen aning om vad de letade efter. Bara att det var viktigt och att allt hängde på dem.

Plötsligt såg de något blått glimma till under en snödriva. Det blåa ljuset blev starkare ju närmare de kom. Vad var det som låg gömt i snön och glittrade så starkt?

Så här beställer du

Sagokalendern “Resan till Glömskans land” har en illustration per dag och finns att köpa för 80 kronor. Julkalendern vänder sig till lite mindre barn mellan 4-6 år. Den spännande julsagan består av 24 kortare avsnitt med invävda ledtrådar och veckovisa skattjakter inklusive förslag på skatter.

Skicka ett mail till anna@storytella.se och meddela vilken av våra kalendrar du vill beställa. I svaret från oss får du info om betalning. Vi tar swish. Kalendern mailar vi till dig i wordformat så du kan skriva ut den själv utan att behöva hämta ut den någonstans.

Andra sagokalendrar du också kan välja

Jakten på den förtrollade staven

Den magiska kameran

Mysteriet med den gråtande statyn

Faraos ring

Persepone och draken

Stenen från rymden

Annonser