Om Sagokalendern

JuleljusHärligt att du hittat hit till oss på Sagokalendern! Sagokalendern ges ut av Storytella och det är jag, Anna Lantz, som ligger bakom idén och sagorna som finns att beställa. Tanken med Sagokalendern är att ge barn en stund av spänning i sagornas magiska värld varje dag fram till jul.

Berättelserna i Sagokalendern är varvade med veckovisa skattjakter. Skattjakterna är frivilliga så det går fint att bara läsa ett avsnitt ur sagan varje dag om du inte vill komplettera med presenter en gång i veckan.

Illustrationen till sagokalendern görs av Annika Hövik som till vardags arbetar som Art Director. Själv arbetar jag som innehållsstrateg på ett större företag och håller även kurser på Berghs i hur du kan bli bättre på att lyfta ditt webbinnehåll till rätt målgrupp.

Jag har skrivit i hela mitt liv och berättat över 200 sagor för mina tre barn när det är läggdags. Flera av mina godnattsagor har blivit sagokalendrar och nu finns det sju olika att välja mellan för barn i åldrarna 4-13 år. Kalendrarna för de äldsta är över 45 sidor långa medan den för de allra yngsta består av fler bilder och mindre text. Det går bra att välja vilken kalender som helst. De är inte årsberoende och alla är mer eller mindre fristående i sin handling.

Många av er som beställt en sagokalender återkommer år efter år med nya beställningar vilket är jätteroligt, tycker jag.

Om du vill beställa en sagokalender så är du välkommen att maila till anna@storytella.se när du bestämt dig för vilken kalender som du tror dina barn skulle uppskatta.

Jag får passa på att önska dig och dina nära och kära en spännande resa mot jul!

/Anna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s